Problems parsing animation XML

Topics: Developer Forum, User Forum
Aug 30, 2007 at 6:57 AM
I've been having trouble integrating this Animation Component with my application. I've got some animated fbx-files with animation-xml which works great in the dwarf-example, but when I try to build them in my own application I get this error:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Error 1 Building content threw Exception: Error parsing tickspersecond in xml file.
at Xclna.Xna.Animation.Content.AnimatedModelProcessor.SubdivideAnimations(AnimationContentDictionary animDict, XmlDocument doc)
at Xclna.Xna.Animation.Content.AnimatedModelProcessor.Process(NodeContent input, ContentProcessorContext context)
at Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline.ContentProcessor`2.Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline.IContentProcessor.Process(Object input, ContentProcessorContext context)
at Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline.BuildCoordinator.BuildAssetWorker(BuildItem item)
at Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline.BuildCoordinator.BuildAsset(BuildItem item)
at Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline.BuildCoordinator.RunTheBuild()
at Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline.Tasks.BuildContent.RemoteProxy.RunTheBuild(BuildCoordinatorSettings settings, TimestampCache timestampCache, ITaskItem[] sourceAssets, String[]& outputContent, String[]& rebuiltContent, String[]& intermediates, Dictionary`2& dependencyTimestamps, KeyValuePair`2[]& warnings)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obviously it somehow can't parse the XML-file correctly, but why? I've followed the tutorial on setting up the project etc on this site. Have I forgotten something?